Καλωσήρθατε στον κόσμο του GIM!

Καλωσήρθατε στον κόσμο του GIM!

MENU
GIM

Η ιστορία μας ξεκινά τη δεκαετία του 1950 από ένα μικρό βιβλιοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Χαριλάου Τρικούπη αρ.1, από τον Μιχαήλ Γιοβά και με κύρια δραστηριότητα τα είδη βιβλιοχαρτοπωλείου.

Τις επόμενες δεκαετίες, η εταιρεία ξεκινά να δραστηριοποιείται στην εισαγωγή σχολικών, φωτογραφικών ειδών και ειδών δώρου, αναπτύσσοντας το δίκτυο και πελατολόγιο της στην εγχώρια αγορά και συνάπτοντας τις πρώτες συμβάσεις license με παγκοσμίου φήμης brands.

Στο πέρασμα όλων αυτών των ετών, η Γιοβάς ΑΕ εξελίχθηκε σε έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές και διανομείς σε Ελλάδα, Ευρώπη και Μέση Ανατολή, συνεχώς αναπτύσσοντας το portfolio της, συμπεριλαμβανομένου και του brand GIM.

Το GIM αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή brands στην αγορά με μεγάλη γκάμα προϊόντων για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας. Ξεκίνησε ως Back-to-School brand και με το πέρασμα των ετών αναδείχθηκε πρώτο στην προτίμηση των καταναλωτών, διατηρώντας συνεργασίες με παγκοσμίου φήμης εταιρείες όπως Walt Disney, Nickelodeon, Hasbro, Mattel, Paramount, Sega και πολλές άλλες.

Με υψηλής ποιότητας προϊόντα με αγαπημένους χαρακτήρες και ήρωες για παιδιά σε πρωτότυπα σχέδια, η ευρεία γκάμα των προϊόντων GIM περιλαμβάνει από σχολικές τσάντες και γραφική ύλη, παιχνίδια, επιτραπέζια σκεύη, εξοπλισμό παραλίας ως και είδη δώρων.

Όλα τα προϊόντα μας διακρίνονται για την ποιότητα και αισθητική τους, ενώ ξεχωρίζουν ως οι αγαπημένες επιλογές μικρών και μεγάλων για κάθε στιγμή της ζωής τους – στο σχολείο, στη βόλτα, στις διακοπές, στο σπίτι κι οπουδήποτε υπάρχει διάθεση για παιχνίδι και χαρά!

+210 4832684